DONWLOAD hier onze cataloog! Vraag vrijblijvend een offerte aan! Maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.
ico-up

Roomcentrale De Neve is een vaste waarde in het produceren en verdelen van zuivelproducten. Wij bevoorraden zowel horeca, instellingen als industrie.

U kan bij ons terecht voor alle belgische zuivelmerken, eigen productie room en roomijs, dit zowel afzonderlijk als in bulk verpakt. Lees meer meer info De Neve Roomcentrale

ChocoladeChocolade
Room 40% 10L B.I.BRoom 40% 10L B.I.B
Halfvolle 1L plastiekHalfvolle 1L plastiek
first

Sterk in service

Klantgerichtheid en service zijn onze grootste troeven. Dagelijks produceren wij zelf verse room, roomijs en bulkverpakking voor industrie. Dit alles met het oog op prijs- kwaliteit.
Wij staan erop dat alle klantenbestellingen dagelijks met de beste zorgen en met eigen transport tot bij u aan de deur worden gebracht.

  second

Onze sectoren

Wij leveren vooral uit aan:
horeca, bakkers, slagers, traiteurs, instellingen, scholen, de kleinhandel, venters,...

  third

Onze troeven

Wij beschikken over een eigen productieafdeling, waar we ons huismerk van room, roomijs en boter produceren. Onze eigen transportdienst levert in bulk of in kleinere oplage. De klanten van Roomcentrale De Neve kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak en een voortreffelijke service. Wij onderscheiden ons door een perfecte dienstverlening en door een grote flexibiliteit. Bij ons melkt u gegarandeerd het verschil!